top of page
Conversation Between Colleagues

Om EDGES

Vejen til ethvert mål er en proces. En proces med udfordringer og hurdler, som man skal køre udenom eller forcere alt efter omstændighederne. Og en proces, som samtidig gerne skal være professionel, dynamisk og målrettet.

EDGES hjælper enkeltpersoner, teams og ledere til at manøvrere i det professionelle liv, så mål bliver motiverende, processer smidige, forandringer positive og løsninger resultatskabende.


Værktøjerne er business coaching, strategisk sparring, proces- og projektstyring. Tre kompetencer, der supplerer hinanden og benyttes efter behov og aftale.

Om EDGES: About
skier-dummy.jpg

Historien bag navnet EDGES

Jeg er passioneret skiløber, har nærmest stået på ski, siden jeg kunne gå. I den store hvide verden har det ”at finde sine kanter” en enorm betydning. For det er med udgangspunkt i kanterne – og kantgrebet – at man evner at forcere svære og særligt udfordrende områder og pister.

Trods de mange års skiløb fandt jeg først for alvor mine kanter på et skiinstruktørkursus for nogle år siden. Og det resulterede i, at jeg i dag mestrer mit skiløb langt bedre. Svære og umulige underlag forceres, jeg kører mere bevidst og dynamisk og når målet i en sikker og professionel stil.


Jeg er blevet en friere, gladere og bedre skiløber. Og jeg har samtidig fået et mere dynamisk og fremadrettet syn på livet.


Derfor var der heller ingen tvivl om, at min virksomhed skulle have navnet EDGES. For i overført betydning kan du finde dine kanter på mange måder – og på mange områder.


Og jeg er sikker på, at det også vil gøre en forskel for dig at finde og arbejde med dine kanter.

Om EDGES: Image
ahs_smiling_225.jpg

Om Anne Helene Sodemann

Min baggrund er international, både fagligt og personligt. En opvækst i primært Tyskland og Norge med dansk/svenske forældre blev suppleret med videregående uddannelser i Oslo, New York og København.


Jeg taler dansk, svensk, norsk, engelsk og tysk flydende, og har arbejdet på alle 5 sprog.


Efter afsluttet Cand. Merc. i Købehavn har jeg arbejdet som projektleder på danske og internationale reklamebureauer. Herefter tilbragte jeg en længere årrække i VELUX’ in-house reklamebureau, først som afdelingsleder og senere som strategisk sparringspartner for bureauets leder og ledergruppe.


Jeg har været selvstændig konsulent inden for strategi og proces- og projektstyring siden 2007 og har udvidet min kompetencepakke med en Executive Coach uddannelse i 2009.

Mange års erhvervserfaring har givet mig et stort professionelt netværk, specielt indenfor strategi, coaching, projektstyring og kommunikation. Kræver opgaven det, har jeg derfor altid muligheden for at trække på yderligere ressourcer.

Se CV.

Om EDGES: Image

EDGES in English

EDGES provides business coaching, strategic sparring and project management in Danish, Swedish, Norwegian, English and German for individuals and companies in Denmark as well as in international settings.

Anne Helene Sodemann has worked and lived in the US and Europe. To learn more about EDGES or book an  introductory meeting contact her at ahs@edges.dk or call +45 24 84 61 01

EDGES is all about using your personal and professional edges in order to manoeuvre through your professional life.

Om EDGES: Text

Kunder

Erhvervskunder

Brandt Landskab logo.png

Brandt Landskab

Åkandens logo.jpg

Børnehuset Åkanden

ku_logo_dk_h.png

Det Farmaceutiske Fakultet, Københavns Universitet

1200px-DONG_Energy_logo.svg.png

DONG Energy (nuv. Ørsted)

Essensen logo.png

ESSENSEN Grafisk Design

Punkt og Prikke logo.png

Punkt og Prikke Grafisk Design

TranslatørHuset i Centrum logo.jpg

TranslatørHuset i Centrum

Om EDGES: Clients

Partnere

Mange års erhvervserfaring har givet mig et stort professionelt netværk, specielt indenfor strategi, coaching, projektstyring og kommunikation. Kræver opgaven det, har jeg derfor altid muligheden for at trække på yderligere ressourcer.


Hvis du vil vide mere om nogle af dem, så klik dig ind på deres hjemmesider:


Mette Thule Viggers – www.peopleinnovate.com

Lis Lyngbjerg – www.lyngbjerg.dk

Louise Westenholz – www.louisewestenholz.dk

Ulla Hald – www.ullahald.com

Claus Sneppen – www.3rdDimension.dk

Om EDGES: Text
ahs_smiling_225.jpg

Kontakt

Thanks for submitting!

Om EDGES: Contact
bottom of page